Ontbijtbuffetten, Brunches of Tapas Bestellen

Op aanvraag kan u bij Restaurant Namasté terecht voor verschillende formules zoals ontbijtbuffetten, brunches, tapas, recepties en tal van andere feesten. Wij kunnen groepen tot 60 personen ontvangen.

Je kan ons vinden in het vroegere Kapelhof vlak naast de kerk van Ravels-Eel en voorzien gratis parking recht voor de deur. Ideaal dus om je genodigden te ontvangen, want je moet immers niet stressen om alle wagens te kunnen parkeren. In extreme gevallen is er om de hoek ook nog een grote parking. Hoeveel zaken kunnen dat nog garanderen vandaag de dag? Geen parkeerschijven, geen boetes en geen zorgen.

We zijn elk weekend op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Op vrijdag en zaterdag van 17u00 tot 21u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Maar als jouw feest of evenement op een andere dag doorgaat, ook dan zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. En laat een feestdag u niet afschrikken, want ons restaurant is dan meestal toch open. Het zou voor ons een eer zijn om u bij ons te mogen verwelkomen.

Ontbijtbuffet op maat

Ontbijtbuffet, brunch, tapas in ravels

Een ontbijtbuffet op maat? No problem. In het verleden hebben wij al meermaals ingestaan voor geslaagde familie-ontbijten en zakelijke ontbijtbuffetten. In samenspaak met u stellen wij een overheerlijk menu samen. Ontvangst met een glaasje bubbels, versgeperst fruitsap, een lekker eitje, ovenverse broodjes, ... De ideeën blijven stromen en wij stemmen alles af op uw wensen.

Brunchen naar wens

Gehaktballetjes in kriekensaus, vers stoofvlees, heerlijke videe, ... Wat kan jij nog bedenken voor een brunch op maat? Hou je zeker niet in, niets is onmogelijk. Reserveer jouw brunch in ons restaurant te Ravels en heel de groep wordt op haar wenken bedient. 

Receptie organiseren

Wil u in de omgeving van Ravels een receptie organiseren? Bent u nog op zoek naar de ideale locatie? Zakelijke recepties, trouwrecepties en recepties voor familiefeesten; wat uw gading ook mag zijn - Restaurant Namasté bedient alle genodigen op hun wenken en voorziet u van een topservice. Wij voorzien heerlijke tapas, hapjes en verfrissende drankjes. Bij mooi weer stellen wij graag ons terras ter uw beschikking en dat beloofd zeker een unieke ervaring te worden.

Zo hebben wij al recepties mogen organiseren voor klanten uit Ravels, Weelde, Poppel, Arendonk en omstreken.

Feestzaal

Ben je nog op zoek naar een feestzaal in Ravels? Restaurant Namasté stelt haar faciliteiten graag ter uw beschikking. Binnen kunnen we tot 60 personen ontvangen, met nog een pak meer ruimte op ons zonneterras. We hebben al ingestaan voor het organiseren van bruiloften, bedrijfsfeesten, familiefeesten, etc. Met onze persoonlijke aanpak willen we u 200% tevreden stellen, dus neem zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een feest of evenement boeken?

Graag overlopen wij samen met u de mogelijkheden - telefonisch of op afspraak - en daarvoor kan u best contact met ons opnemen. Om een snelle en vlotte verwerking te garanderen, raden wij aan om telefonisch contact op te nemen op het nummer 0478/33 18 20. Als dat je ding niet is, dan mag je ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier op onze website.

 

0478 / 33.18.20

Afbeeldingen

Ontbijtbuffetten, Brunches of Tapas Bestellen: afbeelding 1
Ontbijtbuffetten, Brunches of Tapas Bestellen: afbeelding 2

Altijd als eerste op de hoogte van al onze activiteiten?
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief!

Inschrijven

Reserveren

0478 / 33.18.20

Locatie

Vooreel 40, 2380 Ravels-Eel