5 Tips voor een Romantische Valentijnsdate bij Restaurant Namasté

Vier Valentijn met een romantisch diner bij Restaurant Namasté. Heb je inspiratie nodig om de perfecte date te organiseren? Onze eenvoudige tips helpen je indruk maken op jouw Valentijn.

Dress to Impress

Kleed jezelf chique aan. Het maakt niet uit hoe je Valentijn dit jaar viert. Een beetje extra aandacht spenderen aan je outfit zal je geliefde verrassen en dan heb je de helft van het werk al gedaan. 

Laat je geliefde weten dat je iets speciaals voor ze zult dragen zodat ze zich ook wat chiquer kunnen aankleden. Wees creatief en maak Valentijnsdag speciaal.

Kies een Stijlvolle Cocktail

Laat ons je schatje ontvangen met een heerlijk drankje zoals een Gin, Martini, een klassieke Porto, Cocktail Spíti of gewoon een eenvoudig glaasje bubbels. Het enige dat er echt toe doet, is dat de persoon die het drinkt er dol op is.

Zo'n stijlvol drankje zal de avond goed op gang trappen. Ons Valentijnsmenu bevat daarom ook een liefdevol, sprankelend drankje en een Mocktail, beide vergezeld van hartige hapjes.

Blinddoek Hem / Haar

Ontdek hoe goed je geliefde je vertrouwt terwijl hij / zij geblinddoekt is. Het is de ideale manier om een ervaring met uniek cachet te garanderen.

Laat je partner niet weten wat je gaat doen, blinddoek hem / haar voor je vertrekt en doe de blinddoek pas af als je bij ons restaurant aankomt. Bonus punten als je de blinddoek pas af durft nemen als je al aan tafel zit.

Huur een Limousine

Probeer eens stijlvol te zijn. In de plaats van met je eigen auto naar ons restaurant te rijden, kan je hem / haar oppikken met een limousine. 

Naast het vervoer van en naar huis, kan je de limousine ook huren voor een romantisch ritje achteraf. Of laat je geliefde oppikken op zijn / haar werk en maak alle collega's jaloers. Geen idee waar je een limouse kan huren? Kijk eens bij VIP-Limo.

Vier Pas Het Weekend Erna

Wat? Valentijn niet vieren op Valentijnsdag? We kunnen goed geloven dat deze tip je wenkbrauwen doet fronsen.

Als Valentijnsdag op een doordeweekse dag valt, kan het lastig zijn om op date te gaan als je de dag erna gewoon moet werken. Kan je wachten tot het Valentijnsweekend? Dan kan je je avondje uit gewoon houden zonder de dag erna last te hebben van de vermoeidheid.

Gelukkig is het speciale Valentijnsmenu bij Restaurant Namasté ook in het Valentijnsweekend verkrijgbaar. 

Waar wacht je nog op? Reserveer nu.

Altijd als eerste op de hoogte van al onze activiteiten?
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief!

Inschrijven

Reserveren

0478 / 33.18.20

Locatie

Vooreel 40, 2380 Ravels-Eel