Gezellig Uit Eten bij dit Mediterraanse Restaurant

Zoek je een plekje om eens gezellig uit eten te gaan? Restaurant Namasté serveert heerlijke Mediterraanse gerechten in een rustige setting waar het heerlijk vertoeven is.

Ravels-Eel is dan misschien wel niet de eerste locatie waar je aan denkt bij gezellig uit eten, maar Restaurant Namasté heeft voldoende te bieden om eens een uitstapje te maken naar dit eigenaardige dorpje in de Antwerpse Kempen. Zaakvoerder Yorgo en zijn vrouw Chris (chef-kok van de zaak) bieden tal van regionale en Mediterraanse gerechten. Bovendien is het een erezaak om alle gasten te laten genieten van de gezellige, gastvrije sfeer in het restaurant.

Wekelijks kan u bij ons terecht voor een suggestiemenu van drie gangen dat al beschikbaar is vanaf €25,- Voor de allerkleinsten worden de gerechten afgestemd op de persoonlijke wensen.

Geloof ons niet op ons woord, ontdek zelf wat gasten over Restaurant Namasté schrijven.

Is het mooi weer? Dan kunnen onze gasten terecht op het unieke buitenterras afgezonderd van alle drukte. Dat maakt ons restaurant de perfecte plek om het hele jaar door gezellig uit eten te gaan. De stressfactor van een parkeerplekje zoeken met de auto is volledig genullificeerd met gratis parking voor de deur.

Ons Adres

Vooreel 40
2380 Ravels-Eel
België (Vlakbij de Nederlandse Grens)
Reserveren via +32 (0)478/33.18.20

Onze Openingsuren

Vrijdag: 17u00-21u00
Zaterdag: 17u00-21u00
Zondag: 12u00-21u00

Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek: afbeelding 1
Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek: afbeelding 2
Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek: afbeelding 3
Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek: afbeelding 4
 

Gezellig Uit Eten na een Wandeling?

Gezellig een hapje eten na een fikse wandeling? "De vallei van de AA"-wandeltocht start aan de kerk van Ravels-Eel (dat is vlak naast onze deur) en neemt je over rustige landbouwwegen door een prachtig landbouw- en bosgebied. De wandeling doet ook de gewestbossen aan en beslaat zo'n 12km.  Ook het eindpunt is aan de voordeur van Restaurant Namasté, dus spring gerust een keer binnen en laat ons je smaakpapillen verwennen.

Openingsuren

We zijn elk weekend op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Op vrijdag en zaterdag van 17u00 tot 21u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Fantastisch voor een gezellig avondje uit of een knusse zondagmiddag lunch. Het is voor ons een eer om u bij ons te mogen verwelkomen.

RESERVEREN

Altijd als eerste op de hoogte van al onze activiteiten?
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief!

Inschrijven

Reserveren

0478 / 33.18.20

Locatie

Vooreel 40, 2380 Ravels-Eel