Brasserie - Restaurant Namasté in Ravels

Als je een snelle lunch met vrienden of collega's wil plannen of gewoon een toevallige passage hebt in Ravels en een gezellige brasserie zoekt, dan ben je aan het juiste adres. In onze brasserie is een rustige sfeer voorzien en is het aangenaam vertoeven.

Wij serveren heerlijke gerechten met een Mediterraanse invloed. Een snelle hap, een heerlijke pasta of een waardig hoofdgerecht zullen u plezieren. En hey... Lees een keer wat onze klanten over ons zeggen, want dat spreekt boekdelen.

Achteraan de brasserie is er een heel mooi terrasje aangelegd. Het is de ideale plek om te genieten van een lekker glaasje wijn of van de heerlijke koffie die wij serveren. Het is echt waar een zalig terras om iets te drinken en eten.

Je vindt ons in het vroegere Kapelhof - dat is vlak naast de kerk van Ravels-Eel - en je kan recht voor de deur gratis parkeren. Is dat niet gemakkelijk als je toevallig passeert en op zoek bent naar een snelle hap?

Op aanvraag kan je bij ons terecht voor verschillende formules zoals ontbijtbuffetten, brunches, recepties en tal van andere feesten. Familiefeesten, verjaardagsfeestjes, busreizen, groepsreizen, ... We kunnen groepen tot 60 personen ontvangen.

Elk weekend zijn we open op vrijdag, zaterdag en zondag. Vrijdag en zaterdag van 17u00 tot 21u00 en 's zondags van 12u00 tot 21u00. Fantastisch voor een avondje uit of een zondagmiddag lunch. Het zou voor ons een eer zijn om u in onze brasserie te mogen ontvangen.

Altijd als eerste op de hoogte van al onze activiteiten?
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief!

Inschrijven

Reserveren

0478 / 33.18.20

Locatie

Vooreel 40, 2380 Ravels-Eel