Lekker Uit Eten bij dit Mediterraanse Restaurant

Zoek je een plek om lekker uit eten te gaan? Restaurant Namasté serveert heerlijke Mediterraanse gerechten in een rustige setting waar het heerlijk vertoeven is.

Ravels is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt om lekker uit eten te gaan, maar Restaurant Namasté heeft genoeg te bieden om eens naar dit Kempens dorpje af te zakken. Zaakvoerders Chris en Yorgo zijn gespecialiseerd in regionale en Mediterraanse gerechten en zorgen ervoor dat alle gasten genieten van een warme en gastvrije sfeer.

Iedere week is er een drie gangen suggestiemenu vanaf €25,- beschikbaar en voor de kinderen worden gerechten afgestemd op de persoonlijke wensen van het kind.

Geloof ons niet op ons woord, ontdek zelf wat gasten over Restaurant Namasté schrijven.

Bij mooi weer kunnen gasten terecht op het unieke buitenterras, afgezonderd van alle drukte, en dat maakt ons restaurant de perfecte plek om het hele jaar door lekker uit eten te gaan. De stressfactor van een parkeerplekje zoeken met de auto is volledig genullificeerd met gratis parking voor de deur.

Ons Adres

Vooreel 40
2380 Ravels-Eel
België (Vlakbij de Nederlandse Grens)
Reserveren via +32 (0)478/33.18.20

Onze Openingsuren

Vrijdag: 17u00-21u00
Zaterdag: 17u00-21u00
Zondag: 12u00-21u00
Romantisch Ontbijten op Zondag: 08u00-11u00

Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek: afbeelding 1
Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek: afbeelding 2
Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek: afbeelding 3
Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek: afbeelding 4
 

Lekker Uit Eten na een Wandeling?

Een lekker hapje eten na een stevige wandeling? "De vallei van de AA"-wandeltocht start aan de kerk van Ravels-Eel (dat is vlak naast onze deur) en neemt je over rustige landbouwwegen door een prachtig landbouw- en bosgebied. De wandeling doet ook de gewestbossen aan en beslaat zo'n 12km.  Ook het eindpunt is aan de voordeur van Restaurant Namasté, dus spring gerust een keer binnen en laat ons je smaakpapillen verwennen.

Openingsuren

We zijn elk weekend op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Op vrijdag en zaterdag van 17u00 tot 21u00 en op zondag van 12u00 tot 21u00. Fantastisch voor een avondje uit of een zondagmiddag lunch. Het is voor ons een eer om u bij ons te mogen verwelkomen.

RESERVEREN

Altijd als eerste op de hoogte van al onze activiteiten?
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief!

Inschrijven

Reserveren

0478 / 33.18.20

Locatie

Vooreel 40, 2380 Ravels-Eel