Griekse Avond: Bijkomende Informatie

Kom jij op 7 maart 2020 naar onze Griekse Avond? Vanwege het grote succes willen we je graag informeren over wat je moet weten als je naar onze Griekse Avond komt.

We gaan van start om...

We trappen de Griekse Avond op gang om 19u30 en openen de deuren om 19u00. Dit jaar stroomden de reservaties binnen; Om alles vlot te laten verlopen trachten we de betaling bij binnenkomst te regelen. Op die manier moet jij je daar later geen zorgen om maken. Ben je vergeten wat het kost? De Griekse Avond komt op €50,- per persoon en dat is All-Inclusive.

Unieke sfeer verzekerd...

Smeer je Sirtaki-beentjes maar in, want Yorgo is van plan om er helemaal in te vliegen. Als je je niet meer kan houden mag jij jouw kefi (Grieks voor enthousiasme/vrolijkheid) uitdrukken door een dansje te wagen op de live muziek. Een glaasje Ouzo of Retsina zal zeker niet ontbreken.

Wil je op de hoogte blijven over komende evenementen of de volgende Griekse Avond? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat is dat zo'n Griekse Avond?

Wat wij ons daarbij voorstellen is een waanzinnig tof avondje uit eten met een uitgebreid Grieks menu. Denk daarbij aan Griekse aperitieven, wijnen, Moussaka, Mezze, Souvlaki, Feta, lamskoteletten, brochetten, desserts en nog veel meer.

't Is voor ons een privilege om deze Mediterraanse keuken op uw bord te mogen brengen. Daarom proberen wij die unieke Griekse sfeer dichter bij huis te brengen. Zo'n avondje voelt pas echt Grieks bij goed weer, maar vanwege het grote succes organiseren we er ook een voorjaarsversie van. Dan zie je kleine Mezze hapjes, vleesspiesjes en gegrilde vis op je bord  verschijnen. We vullen je glaasje graag met wat Ouzo of Retsina en leren u de Sirtaki dansen.

Het is steeds aangeraden om te reserveren voor een Griekse Avond. De plekjes vliegen echt de deur uit. Dus als je wil genieten van Griekse muziek, Grieks eten en drinken à volonté kan je best op tijd reserveren, want we hopen jou de volgende keer ook te mogen verwelkomen.

Altijd als eerste op de hoogte van al onze activiteiten?
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief!

Inschrijven

Reserveren

0478 / 33.18.20

Locatie

Vooreel 40, 2380 Ravels-Eel