Valentijnsmenu 2020

Plannen om tijdens het Valentijnsweekend uit eten te gaan? Ons restaurant is 14, 15 & 16 februari geopend. Reserveer vandaag nog en kom genieten van ons overheerlijke Valentijnsmenu.

5 Tips voor een Romantische Valentijnsdate bij Restaurant Namasté

Vier Valentijn met een romantisch diner bij Restaurant Namasté. Heb je inspiratie nodig om de perfecte date te organiseren? Onze eenvoudige tips helpen je indruk maken op jouw Valentijn.

Feestzaal Ravels

Ben je op zoek naar de ideale feestzaal? Een toplocatie om het feest, receptie of evenement van je bedrijf, vereniging of sportclub door te laten gaan? Misschien wil je wel een familiefeest, babyborrel of gezinsbrunch organiseren? Dan is Restaurant Namasté misschien wel de locatie die u zoekt.

Gezellig Uit Eten bij dit Mediterraanse Restaurant

Zoek je een plekje om eens gezellig uit eten te gaan? Restaurant Namasté serveert heerlijke Mediterraanse gerechten in een rustige setting waar het heerlijk vertoeven is.

Romantisch Restaurant in De Kempen + 5 Tips voor Meer Romantiek

Je bent verliefd en bent op zoek naar een romantisch restaurant voor een lunch of diner? Dan is Restaurant Namasté te Ravels-Eel een heus pareltje in het hartje van De Kempen. 

Brasserie - Restaurant Namasté in Ravels

Als je een snelle lunch met vrienden of collega\'s wil plannen of gewoon een toevallige passage hebt in Ravels en een gezellige brasserie zoekt, dan ben je aan het juiste adres. In onze brasserie is een rustige sfeer voorzien en is het aangenaam vertoeven.

Mini Griekse Avond 15/12/2018

Zaterdag 15 december 2018 houden we een Mini Griekse Avond. Heb jij echt zin in een overheerlijke Moussaka of Pastisio? Of ben jij meer te vinden voor Souvlaki en Tzatziki? Dan is dit je kans.

Elke Zondag Ontbijtbuffet a Volonté

Ben je in de buurt van Ravels en wil je ´s zondags ontbijten? Bij Restaurant Namasté kan je elke zondag terecht voor een ontbijtbuffet a volonté aan €18,00 p.p.

De Griekse Avond van 04/08/2018 was een groot succes. Dat kan je zien aan deze sfeerbeelden.

Ontbijtbuffetten, Brunches of Tapas Bestellen

Op aanvraag kan u bij Restaurant Namasté terecht voor verschillende formules zoals ontbijtbuffetten, brunches, tapas, recepties en tal van andere feesten. Wij kunnen groepen tot 60 personen ontvangen.

Reserveren

0478 / 33.18.20

Locatie

Vooreel 40, 2380 Ravels-Eel